Založ si blog

Aktivisti z iniciatívy Bratislava bez náckov prekabátili neonacistov

Dňa 19.07.2014 chceli neonacisti opäť pochodovať Bratislavou. Pôvodne naplánovaná protestná akcia nazvaná Spoločne za slušný a bezpečný život na Slovensku 5 sa ale nekoná podľa plánu. Náckovia  ju totiž chceli začať pred Hlavnou železničnou stanicou  v Bratislave. Náckom ale ostali len oči pre plač. Svoj veľký ohlasovaný protest nakoniec museli zmeniť len na petíciu. Fiasko a trapas sa ale pokúšajú zachrániť tak, že odrazu prestali písať o proteste. Občanov začali vyzývať, aby  prišli využiť aspoň svoje Ústavou SR garantované práva.

Aktivisti z iniciatívy Bratislava bez náckov tak nakoniec zvíťazili. Ohlásili vlastný protest na rovnakom mieste ako chceli neonacisti. Myslím si, že práve odvaha aktivistov z iniciatívy Bratislava bez náckov nám Slovákom ukazuje cestu, ako dnes môžeme bojovať proti neonacizmu.

Popritom tiež rozbehli zaujímavý projekt  nazvaný SPOZNAJ TVÁR FAŠIZMU

s databázou tvárí s informáciami o slovenských neonacistoch a neoľudákoch.  – http://stopfasizmu.wordpress.com/.

V tejto súvislosti preto vyzývam všetkých odvážnych ľudí, ktorí sú znechutení zo šírenia rasizmu a neonacizmu, aby dňa 19.07.2014 prišli do Bratislavy pred železničnú v Bratislave a ukázali neonacistom, že na Slovensku nie je pre nich miesto. 

Zo zadĺženého mesta Púchov chcú vybudovať oázu prosperity s vlastnou menou

30.10.2014

Prezident Andrej Kiska vyzval mladých ľudí na Slovensku, aby v súvislosti s nadchádzajúcimi komunálnymi voľbami uvažovali o vstupe do politiky. Práve v duchu odkazu pána prezidenta som sa rozhodol využiť môj blog, ako prostriedok na šírenie alternatívnych informácii a nových myšlienok. V uvedenej veci sa mi veľmi páči nápad skupiny mladých kandidátov z Púchova, a [...]

Prísne tajné? Slovenský výrobca vie ako jazdiť na vodu!

16.06.2014

Tento článok som sa rozhodol prevziať a uverejniť, ako reakciu na neustále stúpajúce ceny benzínu! Hroziaca energetická kríza je známa už aj širokej laickej verejnosti. So zvyšujúcimi cenami pohonných hmôt a rizikom ekonomického kolapsu sa preto neustále objavujú snahy hľadajúce alternatívne možnosti pohonov. Predstavitelia slovenskej firmy SSPOWER dnes tvrdia, že [...]

Staňme sa neštandardní polici a zachráňme Slovensko

01.04.2014

Slováci, je to tu opäť. Blížia sa ďalšie voľby, tentokrát do Europarlamentu. Ficov SMER sa bojí straty popularity , pravica je v rozklade a extrémisti naberajú na sile. Čo s tým spravíme? Napadla ma jedna vec – vyjadriť nejako to , že ma voľby síce zaujímajú , ale nemám z čoho vyberať . N ísť k voľbám je to isté ako povedať , že ma to nezaujíma , že je [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 23024x
Priemerná čítanosť článkov: 3837x

Autor blogu

Kategórie